2x Nominatie voor foodblog award 2017!

Super leuk! ik ben genomineerd voor de Food Blog awards in maar liefst in 2 categorieën: beste food foto en beste kookboek van 2017!   

Op 27 september worden de Food Blog Awards uitgereikt. De avond wordt gepresenteerd door tv-kok Sandra Ysbrandy. Het recept waarvoor ik genomineerd ben voor de Food Blog awards is deze verrukkelijke cheesecake met blauwe bessen. Mijn lievelingstaart en de taart die op elke verjaardag thuis geserveerd wordt. 

Als je nog even tijd en zin hebt om op mij te stemmen zou ik het fantastisch vinden! Dit doe je door op de volgende link te klikken en op mijn foto te kiezen.

http://foodblogawards.nl/food-foto-2017

en voor het beste kookboek:

http://foodblogawards.nl/foodblogger-kookboek-2017/

Super bedankt!!

        

Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.