Crunchy muesli met cranberries pecannoten Ahronsiroop maipelsiroop


Ingrediënten:

  • 300gr (3,5 kopjes ongeveer) havermout
  • 100gr pecannoten, grof gehakt
  • 75gr pompoenpitten of zonnebloempitten
  • 50-75gr sesamzaad of amandelen
  • 100gr gedroogde cranberry’s
  • 6-7 el Ahornsiroop (de echte maipelsiroop)
  • ¼ tl zout
  • 75gr roomboter of 4 grote el kokosolie

DSC_1063

Bereiding:

Verwarm de oven op 170.

mix in een grote kom alle ingrediënten behalve de cranberry’s door elkaar. Smelt een paar seconden de boter of de kokosolie in de magnetron of in een pan en meng met de siroop. Voeg de boter of de olie aan de droge ingredienten toe en meng goed erdoor.

DSC_1037Verdeel het mengsel over een bakplaat bedekt door bakpapier en zet de bakplaat in de oven voor 30-35 minuten.

DSC_1043Roer voorzichtig om de 7-8 minuten de muesli in de oven met een houtenlepel, alles moet lichtbruin worden.DSC_1068Laat afkoelen en bewaar in de kast (als je niet alles meteen op eet…) voor zeker 2 weken.

Eet smakelijk!

 

Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.