Geitenkaasballetejs met pistachenoten en gedroogde cranberry’s: feestdagenhapje nr.2

DSC_0682

DSC_0700

Ingrediënten (voor ca 10 balletjes) 

  • 150 gr Geitenkaas.
  • 50 gr roomkaas of geraspte kaas, het liefst pittige.
  • 75 gr gedroogde cranberries.
  • 100 gr pistachenoten, in kleine stukjes gehakt*

Bereiding:

Kneed in een grote kom de kaassoorten samen met de grote cranberry’s. Draai er kleine balletjes van zo groot als je wilt. Rol ze door de stukjes noot en plaats in de koelkast voor minstens een uur. Prik cocktailprikkertjes er in en serveer.

DSC_0671*Je kunt de balletjes ook rollen door gehakte pecannoten of pijnboompitten, bieslook met gedroogde tomaten of iets anders wat je lekker vindt!

Eet smakelijke en tot hapje nr.3!

2 Reacties

  1. Jemig Naomi wat een prachtige hapjes, het water loopt me in de mond!
    Ben nu al benieuwd wat voor lekkers je morgen weer hebt.

    Fijne Kerstdagen!

    Groet,
    Karin

    PS wat maak je toch een prachtige foto’s!

  2. Dankjewel Karin voor de complimenten, wat lief van je! Is ook allemaal zo lekker, je wilt niet weten hoe veel ben ik de afgelopen dagen aan het “proeven” 😉

    Ook jij fijne dagen toegewenst en een gezond, creatief 2015!
    Groetjes, Naomi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.