Glutenvrije pannenkoeken met appels en granaatappel: ontbijtrecept nr. 5

DSC_1463 kopie 2Eindelijk, hoor ik er ook bij, met mijn eerste Glutenvrije pannenkoeken recept. Tot nu toe heb ik met pannenkoekenrecepten met amandelmeel en quinoameel uitgeprobeerd, en ook met speltmeel (die niet Glutenvrij is) en de eerste heeft gewonnen. De pannenkoeken met speltmeel vond ik te zwaar en die met quinoameel te overheersend qua smaak. DSC_1392Het was leuk om te zien dat bij het bakken van deze eiwitrijke & koolhydratenarme pannenkoeken ook luchtbellen ontstaan…DSC_1382….en dat ook alleen maar Maipelsiroop, of alleen maar met appels en kaneel, waren ze gewoon verrukkelijk.

Klik hier voor het recept van dit royale ontbijtrecept en smullen maar!

*************************************************************************************************************************

 

Print Friendly, PDF & Email

4 Reacties

  1. Ziet er weer zo lekker uit :-)! volgens mij de moeite waard om eens klaar te maken. Kan ik ook havermoutmeel of Boekweitmeel in dit recept gebruiken, ipv de amandelmeel?

    Groetjes, Anouk

    1. Dankjewel Anouk!
      Havermoutmeel kan je hier ipv de amandelmeel gebruiken, alleen worden de pannenkoeken wat zwaarder. Verder bevat havermout toch een beetje Gluten.
      Boekweitmeel is een goed alternatief voor de amandelmeel, heb ik nog niet zelf gebruikt om pannenkoeken te maken.

      Groetjes, Naomi

Laat een reactie achter op Naomi de Jong Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.