Catering

Israelische catering á la Ottolenghi

U kunt bij foodsandphotos.nl verschillende gerechten bestellen, hartig én zoet!

De typisch Israëlische keuken is de laatste jaren, mede dankzij de befaamde kok Yotam Ottolenghi, zeer populair geworden. Zoals ook in de andere culturen van het Midden-Oosten speelt eten een zeer belangrijke rol in het dagelijkse leven in Israel.

De Israëlische keuken is de laatste decennia steeds meer een smeltkroes van veel verschillende culturen, smaken, geuren en kleuren geworden. De combinatie van de bijzondere kruiden, specerijen, peulvruchten, noten en verschillende kazen, zorgt voor een verslavende smaaksensatie.

De rijke Midden Oosterse keuken biedt een grote verscheidenheid aan vegetarische gerechten, die steeds meer in de belangstelling staan. Niet alleen met het oog op het milieu, maar ook vanwege de meerwaarde voor de gezondheid: minder vlees eten is gezonder! Op foodsandphotos.nl kunt u een indruk krijgen van een brede keuze van vegetarische gerechten.

Tijd om het zelf te beleven…

Ik verzorg de catering voor events met minimaal 10 en maximaal 35 personen met name in de omgeving van Gorinchem, of moeten de gerechten opgehaald worden. U kunt bij mij terecht voor vooral vegetarische gerechten: voorgerechten, bijgerechten, hoofdgerechten en koek en gebak voor bij de koffie of als nagerecht.
Wilt u een idee van de mogelijkheden voor uw feestje of etentje? Neem contact op via de mail voor overleg (foodsandphotos.nl@gmail.com)

 

 

Print Friendly, PDF & Email