Kaneelcake

DSC_2358
Wat heb je nodig?
  • 3 eieren
  • 100gr suiker
  • 100gr roomboter
  • 1 kop appelmousse
  • 1 tl vanille extract
  • 150gr bloem 
  • 2 tl bakpoeder
  • ¼ tl zuiveringszout
  •  1 tl kaneel
  • eventueel nog rozijnen en / of walnoten
CSC_2341
Voorbereiding
  1. Oven op 175 graden voorverwarmen.
  2. Bloem met de bakpoeder en het zuiveringszout mengen in apart schaaltje.
  3. Bakblik invetten.
Bereidingswijze:
Suiker en vet goed mixen tot alles goed en smeuïg is.
 CSC_2351
Eieren, een per een, toevoegen en ook weer goed mixen.
 CSC_2350
Appelmousse, vanille en de bloemmengsel toe te voegen, iedere keer een deel.
DSC_2304 CSC_2347
Mixen tot het een zachte smeuïge beslag wordt.
CSC_2343
Het beslag in het bakblik storten. De kaneel door het beslag draaien.
CSC_2340
Eventueel rozijnen of noten toevoegen en 45-50 minuten lichtbruin en gaar bakken. DSC_2356
Geniet!!
Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.