100gr suiker of 75gr honing/120ml Agavesiroop/dadelsiroop
100gr roomboter
1 kop appelmousse, ongezoet
1 tl vanille extract
150gr bloem
2 tl bakpoeder
¼ tl zuiveringszout
1 tl kaneel
75 gr walnoten, grof gehakt (voor de kleintjes alleen rozijnen als toevoegingen)
50 gr rozijnen of dadelstukjes
Voorbereiding
Oven op 175 graden voorverwarmen.
Bloem met de bakpoeder en het zuiveringszout mengen in apart schaaltje.
Bakblik invetten.
Bereidingswijze:
Suiker en vet goed mixen tot alles goed en smeuïg is.
Eieren, een per een, toevoegen en ook weer goed mixenAppelmousse, vanille en de bloemmengsel toe te voegen, iedere keer een deel.Mixen tot het een zachte smeuïge beslag wordt.Het beslag in het bakblik storten. De kaneel door het beslag draaien
Eventueel de noten of de rozijnen toevoegen en 45-50 minuten lichtbruin en gaar bakken.