Maak eerst de yoghurtmengsel klaar door de yoghurt met de chiazaadjes en eventueel de havermoutvlokken door elkaar even te roeren.Verdeel ongeveer een kwart van het mengsel in de mokken/kommetjes, gevolgd door een laagje fruit. Het fruit kan vers of uit de diepvries zijn. Verdeel vervolgens de rest van de yoghurt boven het fruit laagje.
Garneer met geroosterde amandelen, pecan-, wal- of hazelnoten.
Dit ontbijt kan je tot 3 dagen in de koelkast bewaren.
Eet smakelijk!
hmmmm ziet er heerlijk uit ga ik snel proberen.
Dankjewel Jeanet! Laat me weten als het klaar is dan kom ik proeven 😉
Hoi Naomi
Wat hebben wij met elkaar genoten van dit heerlijke ontbijt
Echt geweldig
Ze willen dat ik het nog eens vaker maak
Groetjes Sjanie en Marius Channa en Guan
Bedankt Sjanie, echt heel fijn om te horen. Dat gezond zo lekker kan zijn geloven de kinderen niet vaak, hè… Geniet!